Actueel

De zomer bij ons in Hotel Traube

Familie of bedrijfsfeest

Gastvrijheid, hartelijke service en de beste kwaliteit zijn zeer belangrijk voor ons. Of het u nu een gezin, een alleenstaande of een koppel bent, wij garanderen u een ontspannende vakantie!

De bushalte ligt op 50 meter van ons huis.

De ruim fietspad begint op slechts een paar meter van het huis.

Tennisbaan, hydrotherapie faciliteiten en de waterval kan u in een paar minuten te voet worden bereiken.

Wandelgebied: er lopen meer dan 1.130 km gemarkeerde wandelpaden leiden over malse weiden, door bossen, van hut naar hut, langs Alpen boerderijen, over bergtoppen en bergkammen en de hoogste  bergtoppen van Montafon.

Fancy klimmen of via ferrata? Dit booming sport kan ook worden beoefenen in  Montafon.

Bij ons bent u in goede handen.

Ongeacht wat de gelegenheid, onze twee ruimtes zijn er ideaal voor geschikt. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van uw menu en zorgen voor de juiste inkleding, zodat u kunt volop genieten van uw dag.

Recreatie Zomer

Wandelen

Fietsen

Nordic Walking

Aquarena

© Montafon Tourismus, Daniel Zangerl
© Montafon Tourismus, Daniel Zangerl
© Montafon Tourismus, Daniel Zangerl

De Montafon Alpine wordt omringd door drie bergketens. In het noordwesten van de opvallende krijtrotsen van Rätikons. In het zuiden een  deel Silvretta gletsjers, en in het noord-oosten van het idyllische Verwall bergen. Er lopen kriskras, op en neer, meer dan 1130 km gemarkeerde wandelpaden door groene weiden, door bossen, van hut naar hut, langs bergboerderijen, over heuvels en bergkammen naar de toppen van de bergen van Montafon. Als dat is geen reden om hier te verblijven. Beleef de natuur van dichtbij tijdens het wandelen in  Montafon.

Kneippanlage „Brönna“

Eens krachtig op de pedalen staan  tijdens het verkennen van het prachtige landschap van de Montafon - dit is pure vreugde voor iedereen die er sportief tegenaan wil gaan. Alleen of in een leuke groep, met de mountainbike, e-fiets of met de gewoone fiets, hier is voor ieders een aangepaste tour in Montafon. Geniet van uw mountainbike vakantie in Vorarlberg.

270 km fiets, mountainbike en e-bike routes - van comfortabele reizen naar het uitdagende secties voor mountainbike freaks, het Montafon biedt een verscheidenheid aan fietsroutes om te veroveren. De routes zijn goed aangegeven en voor iedereen zijn er specifieke trajecten gemaakt die garant voor absoluut fietsplezier.

 

Talrijke wandelpaden in het Montafon zijn ideaal om gebruikt worden als Nordic Walking of Joggen routes. Een gezonde vorm van lichaamsbeweging voor alle leeftijden die het hele jaar door kan worden gedaan.

Tennis

Er zijn 4 tennisbanen zeer mooi gelegen aan de rand van het bos van Gortipohl.

Meer tennisbanen in:

Gargellen, Gas churn, Schruns en Tschagguns

 

Klimmen en alpinisme in het Montafon

Aquarena - Zwemplezier bij elk weer ....

 

Geniet van zwemmen,  fitness, recreatie en ontspanning in het compleet vernieuwde "all weather" zwembad Aquarena in St. Gallenkirch, bij het dalstation van de Silvretta Nova bergbaan.

 

Zon of regen - De waterpret is gegarandeerd

 

Aquarena betekent waterpret van mei tot half / eind september bij alle weersomstandigheden.

 

De grote glazen zwembadhal met ligstoelen verbind het buitenbad met het binnenbad.

 

Het restaurant met zonneterras en een open kiosk is niet alleen voor badgasten geopend, maar is ook geschikt voor bezoekers.

© Montafon Tourismus, Daniel Zangerl

Langs de Illufer vind  u een wild en romantische pad dat leidt naar het gehucht Gortipohl. Daar kan u gebruik maken van de Kneipp-faciliteit, die gelegen is in het prachtige Aulandschap van de rivier de Ill.

 

Ze wordt gevoed door een zuivere bron met een constante temperatuur van 4 °.

 

Hier vindt u verfrissing, gezondheid en welzijn na elke wandeling.

Golfen in de Bergen

Deze variëren van golfsimulator tot de  eerste golfbaan Vorarlberg aan de hoogste Green op een hoogte van 1100 meter, zowel voor enthousiaste beginners of gevorderden. Ongeacht welke handicap in Montafon zal iedereen het perfecte oefenterrein vinden.

© Bergbahnen Gargellen, Bertram Klehenz

Zin in klimmen, via ferrata of klimhal?

 

Kunt u zich herinneren hoe je was als een kind toen je in een boom klom? Klimmen voor volwassen heeft niets van deze fascinatie verloren. Deze booming sport kan natuurlijk ook worden beoefend in Montafon.

Maar we doen dat met een grondige  kennis van beveiligingstechniek. Deze bieden de opgeleide specialisten van berggidsen in Montafon. Hun gemeenschappelijke week programma biedt ook mogelijkheden voor fascinerende rotsbeklimmingen.

 

Vissen

Praktijk in vliegvissen in de prachtige, ongerepte natuur van de Ill of Suggadinbaches.

 

Visseizoen: april-september

 

 

Silvretta Montafon Bergbahnen GmbH

6791 St. Gallenkirch,

Hnr. 198a

Tel.:+43 5557/6300

Illwerke Tourismus

Tel.: +43 5556 701 83167

6773 Vandans

Montafon Tourismus GmbH

Montafonerstr. 21

6780 Schruns

Tel.: +43 5556 72253

www.sportmontafon.at

office@sportrudigier.at

Infos im Sekretariat:

Tel.: 05556 77011

Fax: 05556 77045

info@golfclub-montafon.at

Golfclub SilvrettaMontafoner Straße 81bA-6794 PartenenÖsterreichTelefon +43 (0) 5558 81 00

Recreatie Winter

Skiën

Toerskiën

Langlaufen

Winter wandelen

© Illwerke Tourismus, Alexander Kaiser
© Montafon Tourismus, Alexander Kaiser
© Montafon Tourismus, Alexander Kaiser
© Montafon Tourismus, Daniel Zangerl

Het skigebied "Silvretta Montafon" is  zeer divers en heeft afdalingen klaar  van alle niveaus.

Op 140 kilometer aan pistes zult u zich nooit vervelen. Op brede Carving pistes kunt u zich volledig laten gaan, op steile hellingen een reeks ritmische korte bochten slalommen  en op de bobbelpiste uw benen laten warmlopen.

De sneeuw stuift omhoog. Uw ski's maken een stille "Sssss" als ze door de sneeuw glijden. Bij een stralend blauwe hemel lacht de zon u toe.

Dit is skiën in Silvretta Montafon.

Voor actie, spanning en sensatie zijn er ook onze snelheid- en Racetracks, evenals zeven extreem steile hellingen  die niet voor niets de Black Scorpions worden genoemd. Een premium mix van sport en genieten van de natuur is de HochjochTotale, Vorarlbergs langste afdaling.

Indrukwekkende skitochten voor alle niveaus met opgeleide ski-gidsen zijn de "i-points" van een wintervakantie.

 

Speciaal aanbevolen - omdat er geen tour apparatuur die nodig is - is de Madrisarundtour (grensoverschrijdende tocht naar Zwitserland om Klosters) en de safari naar Galtür in Tirol.

 

Een bijzonder evenement is een begeleide skitour met een gecertificeerde berg en ski-gidsen. Deze kent de lokale sneeuw, weer en lawine voorwaarden en geeft u een onvergetelijke tour dag.

 

Neem de Tour wijzerplaat op veilige sneeuw-en weersomstandigheden!

De juiste berg versnelling is nodig voor deze tours!

Bescherm de natuur en vertrek vermijden door jong bos!

Let op de gemarkeerde pistes en jachtgebieden!

 

Een ongeëvenaard panorama .

De route loopt hoofdzakelijk over gemakkelijk terrein (meestal vlak) langs de Illfluß. Vaak zijn er, indien mogelijk op het terrein, dubbele sporen of cirkelvormige routes. De route loopt door de velden, langs heldere rivieren kreupelhout en meestal biedt heteen prachtig uitzicht op de bergen.

 

Langlauf skiën met gegarandeerd sneeuw op de Silvretta Bielerhoehe.

20 km lanlaufgenoegen voor alle niveaus:

 

Lake Trail: 5 km, licht, op de Silvrettasee

Höhenloipe: 4 km, matige

Dam parcours 1,5 km, zware - licht

Wiesbaden Cottage: 8 km, geen spoor - spoor, bereikbaar met langlaufski's

Freeride

Glinsterende poeder sneeuw, winterlandschappen, een indrukwekkend uitzicht over de zee van wolken ... Als je op weg bent in de sneeuwlandschap,  een fascinerende wereld van licht, sneeuw en ijs opent zich voor u. Er zijn veel wandel-mogelijkheden in Raetikon, de Verwall en Silvretta.

Sneeuwschoen-

wandelen

© Montafon Tourismus, Alexander Kaiser

Rodeln

Plezier en genieten van de natuur op twee schaatsen

© Silvretta Montafon, Daniel Zangerl

Met de rodel suist u net zo snel naar de vallei als op skis of snowboard - en u maakt ook nog veel plezier. In Montafon wachten perfect geprepareerde rodelbanen voor alle niveaus van rodelaars of iedereen die dat wil te worden. Sommige van de rodelbanen zijn ook verlicht voor een nachtelijkerodelparty. Wenst u een rodel te huren? Deze wordt u terplaatsen aangeboden.

Buiten de piste skiën -

een gevoel van vrijheid.

© Montafon Tourismus, Michael Marte

Skiën en snowboarden buiten de piste op zijn best. De talrijke freeride hot spots in het Montafon behoren tot de mooiste en meest gevarieerde van Vorarlberg en in Oostenrijk.

Voor veel mensen is de manier om het winterse landschap in te gaan enkel mogelijk met Sneeuwschoenen. De  Sneeuwschoen zijn geennieuwe uitvinding. Zelfs de indianen gebruikten ze al  om te voorkomen dat ze wegzonken in de Sneeuw. Er dient bijzondere aandacht te worden besteed aan het wild. Het is niet de bedoeling dat het in een vermoeiende vlucht in diepe sneeuw wordt gedreven door de aanwezigheid van de mens.

 

Familie Wurzinger – A-6791 St. Gallenkirch - Gortipohl 84 – Montafon - +43 5557 6613 - e-mail: office@traube.info

ENGLISH

FRANÇAIS

DEUTSCH