Renate Wurzinger, geb. Walser

 

geboren in Wenen en opgegroeid  in Gortipohl, ben ik afgestudeerd aan de Hotel Management School in Bad Hofgastein in Salzburg. Daarna heb ik een paar seizoenen in verschillende bedrijven gewerkt om mijn kennis uit te verruimen.

Jürgen Wurzinger

 

geboren in Stiermarken, ik heb mijn opleiding genoten als kok in Graz in het prestigieuze Park Hotel. Daarna heb ik  een hoop ervaring en "know-how" opgedaan in verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Koken is mijn roeping en passie.

Geschiedenis

 

Ons huis werd in 1964 gekocht door onze grootouders Amabile en Franz Walser, gerenoveerd en heropend in juni 1965. Ze leidde vervolgens de "Traube" met grote daadkracht tot 1972.  Vele liters wijn werden in de pub "ausgejasst" (= kaartspel) en tal van feestelijkheden van lokale verenigingen werden er gevierd.

 

In 1972 werd het bedrijf overgenomen door onze ouders Harold en Angela Susanne Walser die het huis verder bleven verbeteren.

In 1975, kwam de eerste uitbreiding en nieuwbouw van de kelder, bowling, restaurant en zeven slaapkamers.

In 1979, werden er nog eens 2 verdiepingen bijgebouwd met 7 tweepersoonskamers.

In 1986 werd het oude gebouw gesloopt en herbouwd.

 

Sinds 1993, zetten Jürgen en Renate Wurzinger het familiebdrijf nu verder.

Stap voor stap hebben we het hele huis gerenoveerd en gemoderniseerd.

In 2004 hebben we uitgebreid met een ruime wellness-ruimte,

een nieuwe restaurant en enkele bijkomende kamers (comfort kamer) gemaakt.

 

Traditie en persoonlijke inzet, vooruitziendheid zijn onze leidraad en om eerlijk te zijn, veel van onze gasten zijn vaste gasten  geworden (=vrienden).

 

Renate en Jürgen, en het hele "TRAUBE ' team zijn als een gezin die met veel liefde en toewijding zorgen voor hun gasten.

 

Familie Wurzinger – A-6791 St. Gallenkirch - Gortipohl 84 – Montafon - +43 5557 6613 - e-mail: office@traube.info

ENGLISH

FRANÇAIS

DEUTSCH